Utilizamos cookies de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando aceptas el uso de éstas.

   Saber máis - Aceptar.

COSTELA ASADA CON MAZÁ

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

 

 

 

 

Costela asada con mazá

 

Ingredientes para 2 persoas:

  • Costela de porco
  • Sal
  • Pementa
  • Mazás  golden
  • Allo
  • Romero
  • Aceite de oliva

 

Salpimentamos a peza de costela por ambos os lados, colocámola nunha fonte apta para forno xunto cun par de mazás  golden.

 

Prequentamos o forno a 170º.

 

Machucamos uns allos dándolle un golpe coa parte plana do coitelo e colocámolos sobre a carne.

 

Collemos unha rama completa de romeu e poñémola sobre a carne.

 

Regamos a peza con aceite de oliva.

 

Introducimos a bandexa no forno durante 60 minutos a 170º.

 

Empratamos.

 

 

 

 

 

 

 

GALERÍA DE IMAXES

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar
Por algún motivo no se a completado la carga de la galeria, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

 

 

VÍDEO-RECEITA

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

COMPARTE!



FEDERACIÓN DE PRAZAS DE ABASTOS DE GALICIA

José Salgado, 2 - entresuelo
36650 Caldas de Reis (Pontevedra)
CIF G94023801
T: +34 669 776 017
E: info@fepragal.es
SOCIAL MEDIA

Facebook Fepragal



 
 
 
PÁXINA WEB SUBVENCIONADA POR
 
Subvencionado pola Xunta de Galicia