Utilizamos cookies de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando aceptas el uso de éstas.

   Saber máis - Aceptar.

© PRAZAS E MERCADOS. FEDERACIÓN DE PRAZAS DE ABASTOS DE GALICIA

CROCA CON FARAGULLAS DE CHOURIZO

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

Unha receita delicatessen para conquistar aos padais máis exquisitos.

 

 

 

Croca con faragullas de chourizo

 

Ingredientes para 2 persoas:

  • 400 gr. Croca
  • Sal ao gusto
  • Te
  • Aceite
  • 1 Allo
  • Pan vello
  • Chourizo cebollero ahumado
  • Pimentón
  • 250 ml. Nata culinaria
  • 100 gr. Queixo Arzúa Ulloa
  • Romero

 

Picamos  finamente o noso pedazo de pan vello e o chourizo  cebollero afumado. Poñemos ao lume unha tixola co allo e dourámolo lixeiramente, a continuación introducimos o pan e o chourizo picado e engadímoslle un chisco de pemento. Reservamos.

Noutra tixola cun  chorrito de aceite poñemos a asar a  croca ao gusto de cada un.

 

Para o prebe:

 

Cortamos o noso queixo de Arzúa en dados de  aproximádamente 2 cm e poñémolo nun cazo ao lume xunto a nata culinaria e un chisco de pementa. Removemos para que non se pegue e se vaia desfacendo e terminamos pasándoo pola batedora para evitar calquera  tropezón na nosa salsa.

Para afumar a nosa salsa necesitaremos unha pipa,  encendedor, che e romeu. Introducimos o che en a pipa e o  encedemos, coa axuda dunha xiringa,  absorvemos o fume do #queimar e introducímolo posteriormente na pota con  uestra salsa.

Empratamos poñendo un fondo de salsa sobre a que depositamos a mestura de pan e chourizo e logo a carne.

 

 

 

 

 

 

 

 

GALERÍA DE IMAXES

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar
Por algún motivo no se a completado la carga de la galeria, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

 

 

VÍDEO-RECEITA

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

COMPARTE!