Utilizamos cookies de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando aceptas el uso de éstas.

   Saber máis - Aceptar.

PIZZA DE POLBO ENROLADA

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

Innovemos un pouco, neste caso cun dos ingredientes máis tradicionais e sagrados da nosa gastronomía, o polbo. Unha receita do chef Siro González.

 

 

 

 

Ingredientes para 2 persoas:

  • 1 Tentáculo de polbo
  • 1 Pemento vermello
  • Tomate frito
  • Tortillas de trigo
  • Sal
  • Queixo raiado Arzúa-Ulloa
  • Rúcula
  • Aceite de oliva

 

Laminamos o tentáculo de polbo con un coitelo ou, como fan as pulpeiras en Galicia, coa axuda dunhas tesoiras.

 

Cortamos finamente o pemento vermello con cortes transversais.

 

Dispoñemos as tortillas de trigo sobre unha fonte de forno, o cal prequentamos a 180º.

 

Cunha culler e un pincel cubrimos a superficie das tortillas con tomate frito, engadimos o polbo e os pementos e introducimos no forno 2 minutos.

 

Volvémolas a sacar e cubrimos cada unha das tortillas con queixo raiado Arzúa-Ulloa e introducímolas no forno outros 3 minutos. Unha vez que o queixo se derrita retiramos a bandexa do forno.

 

Incorporamos a rúcula ás tortillas e engadimos un chorriño de aceite de oliva a cada unha.

 

Para finalizar enrolamos cada unha delas e emplatamos.

 

 

 

 

 

GALERÍA DE IMAXES

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar
Por algún motivo no se a completado la carga de la galeria, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

 

 

VÍDEO-RECEITA

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

COMPARTE!



FEDERACIÓN DE PRAZAS DE ABASTOS DE GALICIA

José Salgado, 2 - entresuelo
36650 Caldas de Reis (Pontevedra)
CIF G94023801
T: +34 669 776 017
E: info@fepragal.es
SOCIAL MEDIA

Facebook Fepragal



 
 
 
PÁXINA WEB SUBVENCIONADA POR
 
Subvencionado pola Xunta de Galicia