Utilizamos cookies de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando aceptas el uso de éstas.

   Saber máis - Aceptar.

RECEITAS

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar
SAN MARTIÑO BRASEADO CON VINAGRETA
O San Martiño é un dos peixes máis sabrosos das nosas prazas, eiquí tendes unha receita diferente para saborealo.
CROCA CON FARAGULLAS DE CHOURIZO
Unha receita delicatessen para conquistar aos padais máis exquisitos.
ARROZ DE MARISCOS E ALGAS
Queres impresionar aos teus convidados? Aquí tes a receita perfecta para facelo!
SALMONETES COS SEUS FÍGADOS
Unha receita sa, moi doada de facer e con moi poucos ingredientes.
 XARDA CON PREBE DE PEMENTO E TOMATE
Un prato confeccionado con peixe de tempada, unha maneira diferente e sana de gozar dun clásico.
pescada con grelos e ovas de ourizo
Velaquí un prato que vale tanto para unha ocasión especial como para darnos un homenaxe calquera día da semana, con ingredientes de sobra coñecidos por nós.
PIZZA DE POLBO ENROLADA
Innovemos un pouco, neste caso cun dos ingredientes máis tradicionais e sagrados da nosa gastronomía, o polbo.
CHULAS DE REPOLO CON IOGUR E COGOMBRO
Que pinta máis incrible teñen estas sinxelas chulas de repolo con iogur e cogombro. Unha receita da man de Siro González.
ESPETADAS DE POLO CROCANTES CON ALLO TOSTADO
Da man do chef Siro González, chéganos esta proposta dunhas incribles espetadas de polo crocantes con allo tostado. Unha receita doada que gustará a grandes e pequenos.
GUISO DE CABEZA DE PORCO E PORRO ASADO
As posibilidades culinarias dos produtos que mercamos nas prazas de abastos son infinitas. Así nolo demostra Óscar Vidal coa súa proposta: un guiso de cabeza de porco e porro asado que fará as delicias dos padares máis esixentes.


FEDERACIÓN DE PRAZAS DE ABASTOS DE GALICIA

José Salgado, 2 - entresuelo
36650 Caldas de Reis (Pontevedra)
CIF G94023801
T: +34 669 776 017
E: info@fepragal.es
SOCIAL MEDIA

Facebook Fepragal



 
 
 
PÁXINA WEB SUBVENCIONADA POR
 
Subvencionado pola Xunta de Galicia