Utilizamos cookies de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando aceptas el uso de éstas.

   Saber máis - Aceptar.

LOMBIÑO DE PORCO ASADO CON PERAS

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

 

 

 

 

Lombiño de porco asado con peras

 

Ingredientes para 4 persoas:

  • 1 Kg. de lombo de porco
  • Sal
  • Aceite
  • Pementa
  • Romero
  • Soia
  • Mel
  • 4 Peras conferencia

 

Partimos  longitudinalmente a peza de lombo en dúas tiras,  salpimentamos.

 

Poñemos a lume medio unha tixola cun fondo de aceite de oliva e procedemos a selar as pezas de carne, Imos  dandole a volta ao lombo ata que todas as partes da carne queden ben marcadas.

 

Colocamos a carne e os mollos sobrantes nunha fonte apta para forno. Collemos un cacho pequeno de  gengibre e laminámolo  finamente, colocamos estas láminas sobre a carne. Pelamos e cortamos as peras, repartíndoas pola bandexa entre a carne.

 

(Adicionalmente podemos engadir salsa de mel e soia antes de meter no forno)

 

Prequentamos en forno e cando estea en condicións metemos dentro a bandexa, terémolo uns 60 minutos a 170º. Máis ou menos á metade do tempo, cunha culler podemos bañar a carne cos xogos da  cocción.

 

Retiramos a bandexa do forno e servimos a carne e as peras, bañadas coa salsa resultante.

 

 

 

 

 

 

 

GALERÍA DE IMAXES

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

 

 

VÍDEO-RECEITA

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

COMPARTE!



FEDERACIÓN DE PRAZAS DE ABASTOS DE GALICIA

José Salgado, 2 - entresuelo
36650 Caldas de Reis (Pontevedra)
CIF G94023801
T: +34 669 776 017
E: info@fepragal.es
SOCIAL MEDIA

Facebook Fepragal



 
 
 
PÁXINA WEB SUBVENCIONADA POR
 
Subvencionado pola Xunta de Galicia